Käännöspalvelut

käännöstoimisto helsinkiKäännöstoimisto Sanosen tekemät käännökset tavoittavat lukijansa. Kääntäjämme ovat taidokkaita vaalimaan sanomasi tyylitasoa ja tuottamaan laadukkaita käännöksiä, jotka tukevat yrityksesi brändistä annettavaa kuvaa. Vahvuutemme on ymmärtää, kääntää ja toteuttaa markkinointi-, mainos- ja yritysviestintää käytettäviksi eri viestintäalustoilla.

Asiakkaana saat meiltä kestäviä yritysviestinnän käännöspalveluja, jotka tuovat omalle yksiköllesi vahvaa lisäarvoa. Saat meiltä myös aina pitkän linjan ammattitaitoiset kääntäjät, jotka ovat erikoistuneet kansainvälisen yritysviestinnän, yrityskaupan sekä markkinointiviestinnän käännöksiin.

Ketterä käännöstoimisto

Sanose on myös ketterä käännöstoimisto. Korkeatasoinen asiakaspalvelumme rakentuu henkilökohtaisen palvelun periaatteelle. Asiakkaan todelliset tarpeet sekä yrityksen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään liittyvät strategiset tavoitteet huomioidaan työn jokaisessa vaiheessa.

 

Korkeatasoinen asiakaspalvelumme rakentuu henkilökohtaisen palvelun periaatteelle.

 

Hallitsemme useiden toimialojen erityissanastot ja toimitamme käännöksiä kaikilla kielillä ja työstämme materiaalisi kaikissa formaateissa.

Toimitamme käännöksiä seuraavilla kielillä:

Suomi
Ruotsi
Englanti

Venäjä
Saksa
Hollanti

Ranska
Espanja
Portugali
Italia

Norja
Tanska

Viro
Latvia
Puola

 

Pyydä tästä tarjous ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua!