Viestintäpalvelut

 

viestintäpalvelutAjattelemme viestintää brändilähtöisesti, sillä yritysviestinnän ytimessä on yrityksen Brand Voice. Suunnittelemme, konseptoimme ja vahvistamme kielen avulla brändikuvaasi tukevaa viestintää.

Sanosen viestintäpalvelut kattavat viestinnän suunnittelua yrityksille, jotka haluavat rakentaa, tehostaa ja kirkastaa sanomaansa. Palvelu soveltuu erinomaisesti mainostoimistoille sekä viestintätoimistoille ja on saatavissa suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi sekä saksaksi.

Kestävää monikielistä viestintää

Yhdistimme käännöstoimiston ja vahvan viestintäosaamisen. Sanosen viestintäpalvelut ovat myös tilattavissa yhdistettyinä käännöspalveluihimme. Tuolloin perinteiseen käännökseen yhdistetään copywriting-palvelua ja syvennymme yrityksesi Brand Bookin määrittelemään ”Tone of Voice”-ohjeistukseen, jonka perusteella luomme kohdeyleisölle suunniteltua viestintää.

Tavoitteet, painopisteet ja visio

Puuttuuko yritykseltäsi Brand Book? Mikäli haluat selkeyttää yritysviestintääsi, tarjoamme apua brändiviestinnän suunnittelussa. Yrityksen brändiviestinnässä heijastuu liiketoimintastrategian tavoitteet, markkinointistrategian painopisteet (kanavat) sekä yrityksen visio omasta markkina-asemastaan – nyt ja tulevaisuudessa.

 

Ajattelemme viestintää brändilähtöisesti, sillä yritysviestinnän ytimessä on yrityksen Brand Voice.